Wie zijn wij?

Motivatief is een netwerk-organisatie die werkt met associés. Hierna stellen zij zich aan u voor. Vanuit Motivatief trekken zij samen op als trainer van management en professionals. Zij zijn gecertificeerd Profile Dynamics® consultant en Ortaluce® assessor.

Mr. M.R.E. (Marnix) van der Zalm (1964) is eigenaar en directeur van Motivatief. Hij heeft een uitgebreide ervaring als trainer en adviseur van leidinggevenden en professionals. Ook is hij actief als (executive) coach en assessor. Hij is tevens actief als gespreks- en discussieleider. Marnix heeft gewerkt als projectmanager en directeur in de ingenieurs-adviesbranche en bij gemeenten. Hij kan zich daardoor goed in de positie van het management verplaatsen en makkelijk de vertaalslag van de theorie naar uw praktijk maken. Zijn stijl is zakelijk maar met de nodige persoonlijke aandacht.
marnixvanderzalm@motivatief.nl

Drs. J.J. (John) van Giels (1961) werkt als adviseur en managementtrainer. Hij is als associé verbonden aan Motivatief. John studeerde biologie en geologie. Hij is gespecialiseerd in organisatieadvies en het werkend krijgen van zowel strategische als operationele plannen, met de focus op de mens.
Hij heeft veranderingstrajecten en strategiesessies begeleid binnen het onderwijs en gemeenten, maar ook bij internationale banken, de lokale rekenkamer en ICT bedrijven. John leidt samen met collegas onderwijsmodules op de Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is John werkzaam als berg- en poolexpeditieleider. johnvangiels@motivatief.nl

Drs. C.H. (Cora) Nijenhuis, MBA (1959) is een veelzijdig HR-adviseur, met een uitgebreide ervaring op het gebied van verandermanagement en Human Talent ontwikkeling. Cora is associé van Motivatief. Zij is van huis uit Neerlandica en bedrijfskundige. Cora is auteur van diverse managementboeken. Zij combineert in haar aanpak analyse met creativiteit wat vanuit een mensgerichte aanpak tot verrassende uitkomsten kan leiden.
coranijenhuis@motivatief.nl

Dhr. G.M.P.V. (Gerard) Alofs (1971) is trainer, coach en dirigent. Gerard is een associe van Motivatief. Vanuit zijn onderwijskundige, pedagogische en muzikale achtergronden staat hij voor ontwikkeling vanuit verbinding. Gebruik maken van onze meervoudige intelligenties, leren door te denken, te voelen en te doen. Als voormalig directeur verzorgt hij leiderschapstrainingen, waarbij de dirigent als leider centraal staat. Muziek gebruikt hij als unieke bron van inspiratie.
gerardalofs@motivatief.nl